Školský florbal je projektom, ktorý podporuje množstvo lokálnych partnerov z okresu Šaľa. Jedným z nich je aj firma Insgraf, ktorá dlhé roky dodáva školám široký sortiment nábytku. O tom, prečo sa rozhodli podporiť unikátnu športovú ligu a čo ponúkajú koncovému spotrebiteľovi sa dozviete v aktuálnom rozhovore.

Spoločnosť Insgraf s.r.o. založili v roku 2013, v súčasnosti patrí medzi popredných európskych dodávateľov vybavenia, edukačných pomôcok a nábytku. Firma sa zaoberá komplexnou realizáciou interiérov jaslí, detských skupín, materských, základných, stredných a vysokých škôl, s dôrazom na moderný design, estetiku a bezpečnosť edukačného priestoru.

Čo ako firma ponúkate školám (MŠ, ZŠ, SŠ)?

Ako firma ponúkame pre všetky školské zariadenia moderné, kompletné vybavenie od nábytku, cez hračky až po rôzne pomôcky do odborných učební. Ponúkame školám možnosť výberu z najširšieho sortimentu produktov na Slovensku, odborné poradenstvo, osobný prístup, podporu pri projektoch a pomoc pri výbere správneho vybavenia. A to formou vizualizácie, ktorá sa stáva pre školy čoraz obľúbenejšou službou.

Rozhodli ste sa podporiť školy v okrese Šaľa, presnejšie školy, ktoré sa umiestnia na prvých troch miestach novovzniknutého športového projektu Školský florbal. Čo pre vás táto spolupráca znamená?

Táto spolupráca nás oslovila hneď od začiatku. Našim koncovým klientom sú deti a budeme veľmi radi, ak si za výherné poukážky vyberú presne to, čo im vyčarí úsmev na tvári. Veríme, že výhra im pripomenie, čo dosiahli a bude ich naďalej motivovať k ďalším úspechom.

Ako vnímate tento projekt ako firma?

Projekt vnímame pozitívne, je to skvelá myšlienka, žiaci sa pri projekte naučia tímovej spolupráci, okúsia radostný pocit z výhry alebo naopak, naučia sa prehrávať so cťou. Pri týchto všetkých „životných skúsenostiach“, ktoré ich budú stretávať v reálnom každodennom živote je to skvelá skúsenosť do budúcna. V neposlednom rade vieme, že šport a pohyb je veľmi dôležitý, a keď sa tieto dôležité veci spoja aj so zábavou, je tento projekt pre nás dobrou investíciou.

Ako môžu i ďalšie školy s vami nadviazať možnú spoluprácu?

Veľmi jednoducho. Kontakt na nás nájdu priamo na našom e-shope alebo v katalógu, ktorý im každoročne doručujeme. Podporujeme nové projekty, sme otvorení novým veciam a budeme sa tešiť na každú ďalšiu spoluprácu.

Čo by ste odkázali bojujúcim školám o víťazstvo v školskom florbale?

V prvom rade, aby bojovali a čestne reprezentovali svoju školu. Tí, ktorí sa nedostanú medzi trojicu najlepších, aby nezúfali, ale aby ich všetky skúsenosti v tomto turnaji inšpirovali a posúvali vpred. Nech sa učia od súperov. Držíme palce všetkým a nech vyhrá ten najlepší.

Ako si môžu víťazi (školy) užiť / uplatniť ich výhry?

Naša spoločnosť sponzoruje nákupnými poukážkami, víťazi si teda môžu kúpiť čokoľvek, čo uznajú za vhodné na našom e-shope. Tento výber sme nechali na nich, pretože oni najlepšie vedia, čo momentálne potrebujú a čo im spraví najväčšiu radosť. 

logo firmy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *