Močenok, 12. februára – Česká predajňa eflorbal so sídlom v Uherskom Hradišti, ktorá sa špecializuje na predaj športových potrieb so zameraním na florbal, sa rozhodla podporiť močenský turnaj pod názvom Školský florbal.

Česká firma spolupracuje s florbalovým klubom z Močenka už druhý rok. Sami sú však florbalovými nadšencami a ich dlhoročné vedomosti z florbalu sú základným kameňom pre každodennú prácu. Neustále sa snažia nachádzať nové a lepšie cesty, ako zákazníkom poradiť, vybrať a dodať presne to, čo očakávajú. „Spolupráci s Močenkem hodnotíme velmi kladně. Pomohli jsme jim s organizací letních táborů a loni také s prvním ročníkem školního florbalu. Pokud nám to situace dovoluje, vždy se snažíme klientům v první řadě pomoci,“ hovorí manažér firmy Eflorbal Ondřej Svoboda.

Víťazné školy sa vďaka hlavnému partnerovi môžu tešiť na zásobu florbalových loptičiek, flašiek a kvalitných potítok. Najlepší takisto získajú výhodné zľavové kódy v eshope.

Eflorbal má teraz skladom viac ako 10-tisíc kusov florbaliek a ďalšieho vybavenia. Majú i vlastné ihrisko, na ktorom všetky produkty fotia, testujú a natáčajú o nich recenzie. Ak vás táto ponuka zaujala, prejdite na ich web eflorbal.sk.

logo firmy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *