Florbalový klub Inferno Močenok už tretí rok rozvíja originálnu koncepciu florbalových táborov. Pilotný SUPERtýždeň úspešne našiel svojho nástupcu v podobe MEGAtýždňa a trilógiu v tomto roku zavŕši ULTRAtýždeň. O čom bude a načo sa môžu tento rok účastníci tešiť, prezradili jeho animátori a zakladatelia.

Letný florbalový tabor pod značkou ULTRAtýždeň prebehne v tomto roku počas druhého júlového týždňa a to od 8. 7. do 12. 7. 2024. „Čas letí, už ideme do organizácie tretieho letného podujatia. V tomto roku chceme pokračovať v úspešných týždňoch. Naša séria môže byť ako filmové Rýchlo a zbesilo, nemusíme skončiť iba ULTRAtýždňom. V tomto roku budeme do programu pridávať nové prvky, deti budú mať zabezpečený pitný režim, obed, naplánovanú exkurziu, opekačku, dostanú tašku plnú florbalových darčekov, vlastné tričko a veľa ďalšieho,“ prezrádza Róbert Lešš, zakladateľ florbalových kempov v Močenku.

Záujem o florbal v Močenku rastie, klub robí celoročné nábory v kategórii žiakov a dorastu. Vrcholom sezóny býva práve letný tábor. „Po dvoch úspešných ročníkoch, sme si povedali, že ideme urobiť do tretice niečo veľké s odkazom na predchádzajúce roky. Oba termíny sme vypredali, veríme, že záujem bude aj teraz. Deťom pripravíme nezabudnuteľný program, vďaka ktorému si poriadne oddýchnu zo školy a pripravia sa na leto plné zážitkov,“ komentuje prípravy hlavný animátor ULTRAtýždňa Samuel Nožička.

Viac info v priloženom plagáte:

Tábor sa otvorí pri naplnení minimálnej kapacity 20 detí. Maximálna kapacita je 30 detí.

Ako to vyzeralo v predchádzajúcich ročníkoch?

Reportáž florbalový SUPERtýždeň.

Reportáź florbalový MEGAtýždeň.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *