V rámci svojho záväzku podporovať miestne komunity a športové aktivity, sa spoločnosť Water Resources, s. r. o., líder v oblasti úpravy vody na Slovensku rozhodla podporiť florbalový klub FBC Inferno Močenok. Táto spolupráca je dôkazom, že podniky a športové kluby môžu úzko spolupracovať v prospech zdravšieho a ekologickejšieho životného prostredia.

Spoločnosť Water Resources, s. r. o., ktorá pôsobí na slovenskom trhu od roku 2010, sa špecializuje na komplexnú úpravu vody. Ponúka širokú škálu služieb vrátane predaja, montáže a servisu dávkovacích čerpadiel, zmäkčovačov vody, filtračných zariadení, osmóz a prístrojov na meranie kvality vody. S víziou ekologickejšieho a zdravšieho Slovenska sa spoločnosť zameriava na zlepšenie kvality života Slovákov prostredníctvom čistejšej a zdravšej vody.

Riaditeľ spoločnosti Water Resources, Roman Matušica, vyjadril svoje nadšenie z tejto spolupráce: „Klub z Močenka poznáme už dlhšie a spolupracujeme veľmi dobre. Radi pomáhame pri ich školských akciách a veríme, že naša podpora prispeje k rozvoju florbalu v regióne ako aj k šíreniu povedomia o dôležitosti čistej vody.“

Lepenie loga firmy na florbalový mantinel

FBC Inferno Močenok je vďačný za podporu od spoločnosti Water Resources, ktorá pomôže klubu nielen v športových aktivitách, ale aj v edukačných a ekologických projektoch. Táto spolupráca je príkladom úspešného partnerstva medzi podnikom a športovou komunitou, ktoré má potenciál priniesť pozitívne zmeny v oblasti zdravia, životného prostredia a športu.

Pre viac informácií o službách, ktoré ponúka spoločnosť Water Resources, navštívte ich webstránku na https://www.zmakcovanievody.sk.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *