FBC Inferno Močenok v týchto dňoch aktívne spúšťa náborovú kampaň. Do klubu majú šancu zapísať sa deti vo veku od 5 do 9 rokov. Tréningy sú na programe každú stredu a štvrok od 16:30h. Močenský florbal tak pokračuje vo svojej iniciatíve, pod názvom – Dajte deti na florbal!

Vedenie začalo s pozývaním detí a ich rodičov už skôr na ich instagramovom profile, s cieľom odpovedať na možné otázky, prichádza na rad rozhovor s vedúcim mládežníckych tímov, Samuelom Nožičkom.

Kategória 5 až 9 ročných detí začína netradične v Hornej Kráľovej, je to expandovanie klubu?

Môžeme to tak brať, pretože jedna hala pre také množstvo detí, o ktoré sa staráme nestačí. Hľadali sme vhodné rozmery, ihrisko v Hornej Kráľovej spĺňa parametre pre najmladšie detičky. Prípravku sme sa teda rozhodli otvoriť v Hornej Kráľovej vzhľadom na obsadenosť športovej haly v Močenku. Na rozdiel od telocvične na ZŠ v Močenku spĺňa požiadavky a parametre, ktoré sme si pre túto kategóriu stanovili.

Pre koho sú tréningy určené?

Tréningy sú určené pre chlapcov aj dievčatá vo veku 5-10 rokov. Nábor neustále prebieha aj do ostatných kategórii,ale po naplnení limitu hráčov na palubovke počas tréningu sme sa rozhodli otvoriť ďalšiu kategóriu.

Ako môže rodič prihlásiť dieťa na florbal ?

Nábor prebieha priamym zapojením do tréningového procesu. Na rozdiel od žiakov vedieme tieto tréningy hravou formou, ku ktorej patrí aj zábava a komunikácia. Ak sa dieťaťu tento šport zapáči, príde aj na ďalší tréning, kde už dostane prihlášku.

Čo dieťa potrebuje ?

Dieťa si potrebuje priniesť fľašku s vodou, halovky/športovú obuv a hlavne vlastnú florbalku, zopár ich však v klube máme, ale nezaručujeme, že sadne strana a výška.

Koľko detičiek pod svoje krídla vezmete?

Momentálne má naša prípravka 6 hráčov/hráčiek a počet je limitovaný na 15 prípravkárov.

Zdroj: FBC INFERNO

Zaujala vás táto ponuka a chcete vašim deťom ukázať nový šport, a predovšetkým ich naučiť k zdravému životnému štýlu? Tréneri v FBC INFERNO sú certifikovaní odborníci na výuku florbalu.

Registrácia hráčov je možná prostredníctvom mailu: florbalmocenok@gmail.com alebo telefonicky na čísle 0915 312 557.

Jedna myšlienka na článok “Otvárame novú ktegóriu. Šancu športovať dostávajú aj najmladší”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *